За нас Продажби Наеми Кариери Контакти
Търсене по оферта №
Оферта:
Какво:
За:
Бързо търсене
Искам да:
Какво:
Къде:
Район:
Цена до:
Сортиране:
Карта на сайта
За нас
Добре дошли в сайта за недвижими имоти в Благоевград. Агенция за недвижими имоти "КАПИТАЛ ИНВЕСТ" е основана през 1997 г. Основната дейност на агенцията е покупко - продажба на недвижими имоти - парцели, къщи, апартаменти, земеделски земи, търговски и промишлени обекти; наемане и отдаване под наем на недвижими имоти; управление на недвижими имоти; оценяване на недвижими имоти в т.ч. и земеделски земи; консултации във връзка с недвижими имоти; съдействие при кредитиране от банки; маркетингови проучвания и реклама.

Агенция за недвижими имоти "КАПИТАЛ ИНВЕСТ 15" предлага:
- продажба на недвижими имоти: парцели, офиси, заведения, магазини, земеделски земи ...
- продажба на апартаменти: двустайни апартаменти, тристайни апартаменти, ново строителство ...
- продажба на къщи: едноетажни къщи, двуетажни къщи ...
- отдаване под наем: апартаменти под наем, къщи под наем, самостоятелни стаи под наем, квартири ...

В сайта на агенция за недвижими имоти "КАПИТАЛ ИНВЕСТ" може да намерите обявите за желаните и търсени от Вас обекти: апартамент в Благоевград, къща в Благоевград, парцел в Благоевград, офис в Благоевград, заведение в Благоевград, магазин в Благоевград.

Чрез дългогодишния ни опит в областта на недвижимите имоти ние детайлно опознаваме пазара и компетентно налагаме своите високи изисквания за качествено обслужване. Гарантираме добра организация, професионална етика и точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение.

Агенция за недвижими имоти "КАПИТАЛИНВЕСТ" непрекъснато развива и разширява своята дейност, отчитайки съвременните тенденции на пазара за недвижими имоти и в съответствие със специфичните нужди на клиентите.

Главната ни цел е изграждането и поддържането на коректни и професионални взаимоотношения с всички наши клиенти и партньори. Точност, коректност и обслужването на европейско ниво са нашите главни приоритети. Ние предлагаме на нашите клиенти нови възможности за инвестиции, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на всеки клиент. Доверете се на нашия екип- ние сме винаги насреща да Ви консултираме и да Ви помогнем с професионални съвети по отношение на покупко- продажбите, банковото кредитиране и управлението на Вашия имот.

Доверете ни се, защото да работим с Вас е удоволствие за нас.
Валутни курсове
  USD:    1.6506
  EUR:    1.9558
  GBP:    2.1354
Бюлетин
Абонирайте се за бюлетин
www.technaguma.com
За нас | Продажби | Наеми | Кариери | Контакти
Created by Interface
Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни и друга информация, публикувани на този уебсайт, са собственост на "Капитал Инвест" ООД и/или неговите партньори и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.
Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на уебсайта, извън горната хипотеза, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие на "Капитал Инвест" ООД и/или неговите партньори за съответния вид използване.